MOTIVERENDE INTERVALL | ukas løpeøkt

Det går raskere og raskere frem mot jul, og mange av dere har sikkert mye å styre med. Ikke glem deg selv oppi alt julekaoset da. Trening og egentid kan være positivt selv i julestria,  og jeg pleier selv å holde på de gode rutinene selv om det er noen ekstra feriedager. Her kommer ukas intervall, og jeg håper du er klar for å løpe inn desember med meg!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas | løping ute eller på mølla | ca 25 min

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-20 minutter før du setter i gang med selve intervallene. Har du lyst å løpe denne på mølla er det også fult mulig!

Hoveddel
  • pausene varierer per intervall (se under)
  • prøv deg litt frem med hastighet men her er det korte intervaller så forsøk å gi full gass!
  • 8 x 1 min / 1 min pause
  • 6 x 30 sek / 30 sek pause
  • 4 x 20 sek / 20 sek pause
Slik gjør du:

Du starter med å løpe 1 min for deretter å ha pause på 1 min. Dette gjentar du 8 ganger, det vil si 8 x 1 min. Deretter begynner du på drag nummer 2, det vil si 6 x 30 sek. Her skal du løpe i 30 sekunder og ha pause i 30 sekunder. Dette skal gjøres 6 ganger, det vil si 6 x 30 sek. Siste draget er på 4 x 20 sek, så her skal du løpe alt du har i 20 sek, ha pause i 20 sek. Dette skal gjøres 4 ganger, altså 4 x 20 sek.

Avslutning

Avslutt med rolig gange, lett jogg hjem igjen.

Fikk du ikke med deg ukas treningsvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer