SLIK BLIR ÅRETS JULEKALENDER | lav budsjett

I år kom 1 desember litt brått på, og siden jeg ikke hadde rukket å planlegge en julekalender til gutta måtte jeg finne en rask, effektiv og smart løsning. Veldig glad for det nå, for i år ble det en julekalender med mening som også ikke koster så fryktelig mye. Årets julekalender er jeg sikker på blir en hit, og jeg stemmer JA for julekalendere med både lavt budsjett, men også mer tid sammen som familie. Håper du blir inspirert!

Jeg har brukt et par dager på å tenke ut hvordan jeg kan løse dette kalendermaset, for jeg var sent ute i år også. Ingen bombe det akkurat, men etter å ha drodlet med meg selv, googlet litt og pratet med Elaine på Hverdagspodden kom jeg frem til å lage en lappekalender med koselig ting vi kan gjøre sammen, ting gutta blir glad for å gjøre i tillegg til noen små pakker i form av sjokoladebiter eller blyantspissere. Jeg er sikker på at dette blir en suksess, og i tillegg har jeg ikke brukt noe særlig med penger heller. Er jo egentlig tull å bruke masse penger på kalendergaver når de får nok til jul uansett. I tillegg er det så hektisk fremover så det å gjøre noe hyggelig sammen i desember er noe jeg håper de setter pris på. Jeg fant en del tips på VG nett sine sider så de skal ha litt kred på et par av lappene!

Kjøp noen lapper, gavepapir, teip, melkesjokolade og andre småting; og vips så har du en fantastisk julekalender med masse spennende aktiviteter du kan gjøre sammen med familiene. Her er noen av lappene:

Vi har regler på spilling og nettbrett, men da er det også ekstra stas å lage lapper med litt ekstra spilletid. I tillegg gleder jeg meg til både pepperkakehus, lussekatter, skattejakt på julaften, kino, filmkveld og middagsønsker. Den lappen jeg kanskje gleder meg mest til er den kvelden hvor gutta skal legge oss foreldre, pusse tenner, lese eventyr og klø oss på ryggen. Det tror jeg blir et lite høydepunkt for store og små!

I tillegg fikk jeg verdens koseligste kalender av niesen min; bare se her! Her er det små lapper med koselige ord og aktiviteter tror jeg, og dette har hun brukt noen timer på. Til syvende og sist trenger ikke en julekalender å koste all verden

Fikk du ikke med deg ukas treningsvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer