SMOOTHIE OG NY PR | ukas smoothie

I dag var det tøft å stå opp når klokka ringte, og enda vanskeligere var det å dra gutta opp av senga. Jeg husker fortsatt de dagene hvor jeg måtte opp før 05.00 fordi de ikke ville sove lengre, men nå er det faktisk det motsatte problemet. Så jeg har vel ingen grunn til å klage når jeg tenker meg om! Her kommer ukas smoothieoppskrift og en aldri så liten feiring!

Uka er planlagt, og jeg gleder meg til å lage både middag, lunsj, treningsøkter og løpeøkter til dere! Men på mandager liker jeg å kickstarte uka med en god smoothie-oppskrift som dere kan nyte som et mellommåltid eller kos på kvelden.

Jeg forsøker å få i meg en del frukt, grønnsaker og bær via måltidene jeg inntar i løpet av dagen, men smoothie er også en veldig fin måte å få i seg disse ulike matvarene på. Det samme gjelder for barnas del, for de elsker en god smoothie!

Synes du det er vanskelig å lage en god smoothie anbefaler jeg deg å prøve ut litt ulike ingredienser. Selv elsker jeg frosne bringebær og blåbær, men jeg forsøker å bruke litt andre bær for variasjon. Bruk gjerne grønnsaker og ulike nøtter i smoothien også!

Ukas blåbærsmoothie

  • 1 dl Biola, blåbær
  • 1 neve frosne blåbær
  • 4 skiver avokado (frossen eller fersk)
  • 1 egg, rått
  • 1/2 banan (frossen eller fersk)
Slik gjør du:

Start alltid med å helle væsken i blenderen før du tilsetter det andre. Sørg for å la blenderen gå til konsistensen er jevn og fin. Mange har spurt hvilken blender jeg bruker, og den heter Wilfa raw fuel. Kostet ca 3000 på Elkjøp for 3 år siden men tror kanskje den er rimeligere nå! Det er den samme jeg bruker til å lage både pannekaker og vafler med; helt genial!

Det ble en aldri så liten feiring i dag ettersom jeg endelig klarte 80 kg i knebøy!! Sist jeg forsøkte kom jeg så vidt opp med 76 kilo, og ettersom knebøy og jeg egentlig aldri har vært kjempe gode venner ble jeg kjempe glad! Et av mine treningsmål for 2019 er å bygge opp enda mer styrke i bein.

Håper du har hatt en fin start på uka!

Fikk du ikke med deg ukas video må du se den her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer