HVILKEN INTERVALL ER DEN BESTE?

Visste du at jeg har har en podcast sammen med Elaine Bloom? Vi har valgt å kalle den Hverdagspodden siden podcasten er både uformell og hverdagslig. Denne uken har vi fått med oss en gjest, Simen som snakker om alt dere lurer på i forbindelse med kondisjon, intervaller, belastningsskader og hinderløp! 

I ukas episode har vi fått med oss Simen Rise Aaslund (@simenraaslund) som også er utdannet idrettsfysiolog. Han har i tillegg spisskompetanse på trening av idrettsutøvere, og jobber med styrke, hurtighet, spenst og utholdenhet. Her snakker vi om alt fra hvilke intervaller som gir effekt, ulike pulssoner, hvordan trene opp mot et hinderløp, beinhinnebetennelse, grepsstyrke og mye annet gøy!

Hør episoden her:

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer