UKAS INTERVALL | tøff intervall

Hvem hadde trodd at jeg allerede nå skulle hatt to løpeøkter ute denne uka? Det er årets første, og fy søren så godt det var å komme seg ut. Oppfordrer alle til å ta en av løpeturene ute om du løper flere, selv om jeg løper dagens økt på mølla! Ukas intervall kommer her, og jeg håper du løper den!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Ukas intervall

Oppvarming

10 min rolig oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 4×6 min (6 min=75×15 sek x 4)
  • sone 4
  • 2% stigning
  • samme hastighet på alle dragene
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
Slik gjør du:

Her skal du løpe 4 ganger (drag) på 6 minutter og du skal dele opp de 6 minuttene i 75/15 sek. Det vil si løpe i 75 sek, hvile i 15 sek, løpe i 75 sek og hvile i 15 sek. Dette skal du gjøre i 6 min, altså totalt 4 ganger med 75/15 sek før du tar 2 min aktiv hvile. Repeter dette  4 runder.

Jeg har ikke løpt økta enda, men skal løpe den nå etter frokost. Mange spør om hastighet, men jeg er litt usikker på hvor fort jeg løper den på. Tror jeg skal ligge i sone 4 som tilsvarer en puls på 87,5-92,5% av makspuls. Dette er en hard økt, men i helgen har jeg fri så jeg har noen dager på å restituere meg. Skal på hytta med søs så gleder meg veldig!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Se gjerne ukas video med Iselin her:

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer