FEILAKTIG BRUK AV BILDE I NRK SAK

I går ble jeg gjort oppmerksom på en sak hos NRK om at barn bombarders med reklame for botox og alkohol noe jeg synes er viktig og riktig at blir belyst. Det som ikke er riktig er å ta bilder tatt ut av kontekst.

I saken ble det brukt et bilde av meg hvor jeg fikk vitamin og mineralbehandling hos min faste hudpleier. Altså ikke botox. Jeg tar helt avstand fra å reklamere for botox så jeg ble utrolig lei meg når NRK valgte å bruke mitt ansikt i denne saken.

Jeg har pratet med NRK, og de har lagt seg flate og kommet med unnskyldning for feilaktig bruk av bildet mitt.

Jeg er ufattelig trist og lei meg for at fakta ikke ble sjekket i forkant slik at dette kunne vært unngått. De som kjenner meg vet jeg tar avstand til alt dette.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer