TOUGH VIKING GØTEBORG 2019 | årets første hinderløp

-reklame NJIE NORGE-

Da var årets første hinderløp i gang, og grunnen til at jeg skriver reklame på både film og video er fordi NJIE er trykt på både løpevest og Tskjorter. Jeg har betalt billetten og løpevest selv, men det må allikevel merkes siden sponsor er trykt på. Så vet dere det

Årets første hinderløp er i gang, og fy søren så moro det var! Energien, adrenalinet og menneskene gjør jo at vi elsker dette livet selv om vi til tider gruer oss før alle løpene. Nervøse og litt stille ved frokost, men jublende og dansende når løpet er over. Digger det!!!

Her kommer en liten video fra turen vår, og selv om det kanskje ikke ser så mye fra selve løpet får du jo se tiden før, etter og litt hva vi spiser før slike løp. Har forsøkt å bjuda på så mye vi kan, og latteren sitter som alltid like høyt når vi er samlet!

Snurr film:

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer