UKAS FØRSTE INTERVALLER | langintervall

Kroppen har for lengst kommet seg etter Tough Viking i helgen, og det betyr at det er på tide å komme i gang med treningen igjen. Jeg har ikke fått trent så mye CrossFit som jeg har ønsket den siste tiden, men det skal det blir mer av fremover. I tillegg blir det 2 løpeøkter og en økt på romaskin i uken. Her kommer ukas første løpeøkt; er du klar?

Oppvarming

10 min rolig oppvarming, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang. Denne økten må du gjerne løpe ute om du har mulighet!

Hoveddel
  • 6,8,10,8,6 min
  • 2 min pause
  • Løp gjerne denne økten ute, men du kan selvfølgelig også løpe den på mølla om du vil det. Da setter du stigningen på 2%.
Slik gjør du:

Her starter du å løpe i 6 min før du tar 2 min aktiv pause. Da går du rolig før du setter i gang igjen med nye 8 min. Slik fortsetter du til du er gjennom de siste 6 minuttene. Denne økten er veldig fin å løpe ute, men har du lyst å ta denne inne kan du selvsagt det. Usikker på hastigheten, men forsøk å ligge i sone 3. Det vil si 82,5–87,5 % av makspuls.

Trener du lenge nok i sone 3 vil du også bli bedre til å holde høy fart over lengre tid uten å bli stiv. Det er jo målet mitt på hinderløp i tiden fremover.

Avslutning

Avslutt med rolig gange, lett jogg før du klapper deg selv på skuldra!

UKAS YOUTUBE VIDEO:

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer