KREMETE BRINGEBÆRSMOOTHIE

Hva sier du til en kremete og deilig bringebærsmoothie som er en perfekt start på denne ellers så triste regndagen. Jeg er så utrolig lei dette dårlige været, men krysser fingrene på at det kommer seg i årets beste måned, nemlig juni!

I dag er det fotballkamp, trening og ellers kos med familien, og jeg håper du også får en fin dag. Prøv å lage denne smoothien som et lite mellommåltid da vel! Oppskrift kommer under.

For de av dere som lurer på hvor de fine kokosskålene er kjøpt kan du finne de her. Ikke sponset eller noe form for betalt reklame, men flere av dere har etterspurt de. Jeg elsker de og synes de legger en ekstra piff på smoothien. Dere kan jo drømme dere bort med palmer, strand og en smoothiebowle i dette regnet!

????

Oppskrift på kremete bringebærsmoothie

ca. 1,5 porsjon
  • 4 never bringebær, frosne
  • 1 banan, frossen
  • 1/2 boks cottage cheese, liten
  • 1-1,5 dl eplejuice
  • 1 ts rødbetepulver om du har, kan sløyfes
Slik gjør du:

Bland alt sammen, rør gjerne litt og bland videre om det er vanskelig for mikseren og blande alt. Denne er god om den er litt kremete (slik som is), men om du vil ha den mer drikkbar kan du tilsette mer væske.

Topp gjerne smoothien med litt kokos, banan, chiafrø, mandelsmør, bær eller annet godt! Perfekt å nyte i sofaen på en regndag som i dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer