motiverende intervaller

Stilte klokka tidlig på vekking i dag for å løpe intervaller slik at jeg kunne dele den med dere etterpå. Jeg må si at hadde det ikke vært for dere hadde jeg droppa all løping, men heldigvis klarte jeg å presse meg over dørstokken! Og det er jo sant det de sier; du angrer aldri eller sjelden på en treningsøkt! Energi og endorfiner ga meg løpegleden for ikke å snakke om mestringen litt tilbake?

Ukas intervaller ser slik ut:

Oppvarming:

Løp jevnt og rolig i 10 minutter. Godt å få kroppen skikkelig i gang før du skal løpe fort! Jeg løp på 8 km/h.

Hoveddel

Stigning: 2%
Hastighet: Hardt (sone 4)
Intervaller: 3×6 min (75/15 sek)
Hvile: 2 min aktiv pause

Slik gjør du:

Her skal du løpe 3 drag på 6 minutter men de 6 minuttene skal deles opp i 75/15 sek. Det vil si at du løper i 75 sek, har pause i 15 sek og gjør dette 4 ganger før du tar 2 min aktiv hvile. Det var det første draget. Dette skal du gjøre 3 ganger, altså 3×6 minutter! Jeg løp hele økta på 13 km/h og klarte så vidt å komme meg opp i sone 4. Det er en tøff men herlig intervall!

Avslutning

Løp rolig, evt gå de siste 5 min før du er ferdig.

Lykke til!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer