sannheten om magen

Er du gravid? Det spørsmålet har jeg fått i det siste, og ja til tider har det føltes ut som jeg har vært 6 mnd på vei bare uten sparkene. Jeg har vært og er fortsatt kvalm, ekstremt oppblåst etter mat og går på redusert gir. Det vil si at jeg sover mye, har lite energi og er kvalm 24/7. Høres veldig gravid ut men det er altså ikke tilfellet. Det er 100% sikkert etter utallige blodprøver og urinprøver.

Det startet i mai hvor jeg ble fryktelig kvalm og uvel. Slapp og oppblåst i magen. Lå faktisk en hel uke rett ut, men kom meg til legen og fikk bare beskjed om at det trolig var et virusinfeksjon i magen som måtte gå over. Det gikk ikke over for å si det sånn, og det har fortsatt ikke gått over?

Hatt så vondt?


Andre og tredje gangen hos legen var akkurat det samme svaret, men nå fikk jeg noe mot kvalmen så jeg kunne fungere. Tok blodprøver og urinprøve men de fant ingenting. Fjerde besøket tok jeg en utvidet blodprøve hvor cøliaki, laktose, kasein og mye mer ble testet. Prøvene viser at jeg har genet for cøliaki så jeg ble henvist til en gastroskopi og fikk time i september. Orket ikke å vente så lenge da dette påvirker meg så negativt i hverdagen så bestilte privat og betalte en formue.

I dag var jeg på gastroskopi, og jeg skal ikke lyve. Jeg grudde meg skikkelig og jeg gråt når jeg lå der før de førte slangen i halsen på meg. Men, jeg beholdt roen og pustet rolig så det gikk greit.

Resultatet viste ingen cøliaki, det vil si at tarmtottene ikke var ødelagt, men de har tatt vevsprøver og et par andre prøver så jeg får vente noen uker å se. Det de fant var 4-5 sår i tolvfingertarmen noe som kan være årsaken til noe av ubehaget jeg har følt. Hva dette kan være aner jeg ikke, men fikk streng beskjed om ikke å Google noe som helst. Så da venter jeg til prøvene kommer, og i mellomtiden forsøker jeg å komme meg til hektene, spise meg opp og ta hensyn til kroppen. Jeg mistenker magesår men som sagt, jeg vil ikke spekulere. Dette får legene ta seg av?

Klem Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer