jeg har funnet kjole | forloverkjolen

I dag reiser vi på en liten miniferie, og til uken starter den ordentlige sommerferien. Ettersom Julia skal gifte seg 2 august, måtte jeg finne kjole før ferien. Fy søren som jeg gleder meg til å være forlover, og talen holder jeg på med nå?

La ut tidligere i uken et spørsmål til dere om hjelp på kjolevalg, og det er takket være dere at jeg fant drømmekjolen! Lovte å dele den her, og selv om kjolen ikke er sponset på noen som helst måte er det garantert flere som ønsker tips på kjole. Elsker fargen, og liker godt at den kan knytes på utallige mange måter. Hva synes dere?????

Kjolen er fra Whitestory & Friends og butikken ligger ved Frogner i Oslo. Kostet ca 2400 men så verdt hver krone. Det følger med en tube topp som dere ser jeg har under slik at kjolen ikke blir for utfordrende.

Følg meg gjerne på Snapchat ?? Treningsfrue

Camilla??

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer