vil du bli med meg på tur?

annonse Beyond

Jeg har lenge hatt et ønske om å ha flere treningsreiser hvor jeg faktisk kan være med og trene sammen med dere. Det er en ting å lage inspirerende økter via mine sosiale kanaler, men å møte dere, bli kjent med dere og trene sammen med dere er også noe jeg har villet gjøre lenge. Derfor er jeg kjempe glad for å kunne være med å arrangere tidenes TRENINGSCRUISE sammen med Simen Rise Aaslund. Simen er en ettertraktet trener med utrolig mye kompetanse og sammen tror jeg vi skaper et godt team!

TRENINGSCRUISET er på en 45 meter lang yacht i Rødehavet, og selv om det er trening på reisen er det også ment som en skikkelig ferie. Vi skal sole oss, bade i turkist vann, snorkle med delfiner, dykke og det er til og med kitekurs for de som ønsker det. Båten kjører oss til ubebodde øyer om natta slik at vi våkner opp til magiske strender og masse sol!

Treningen består av ulike pakker, og vi har satt opp 3,5 og 7 timer hvor du selv bestemmer hvilken pakke du ønsker. Her vil vi blant annet ha løpeteknikk, svømmeteknikk, styrke, core, partnerøkter i sanda og vår eget lille Rødehavets Olympiske leker. Dette blir rått og jeg gleder meg!

Siden det er en båt betyr det også at det er begrenset med plasser så her er det førstemann til mølla ettersom vi kun har plass til 24 stykker. Jørgen er så gira så jeg tror faktisk mannen også blir med på denne turen

Har veldig lyst å ha deg med så jeg håper å se deg. Du kan lese mer om turen HER, og pakken inneholder alt dette:

Pakken inkluderer:

 • 7 overnattinger
 • 3 måltider hver dag
 • Et glass alkohol til måltidene, men lov å ta med egen
 • Fellestransport t/r flyplass Hurghada
 • 30-minutters massasje inkludert i prisen
 • Kiting (4 timer kitekurs for kun 3000,-)
 • Yoga
 • SUP/wakeboard/vannski
 • Snorkling med delfiner og koraller
 • 8 meter lang vannsklie
 • Beachvolleyball/fotball/vannpolo
 • Forskjellige tuber til å henge bak motorbåtene
 • Badstue/boblebad
 • 2 avslapningsområder med TV og hjemmekino
 • Utendørs kino
 • Rescue-båt for kitere

Spør gjerne om du lurer på noe!

Camilla & Simen

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer