ferieplaner og status med magen

Jeg beklager, men jeg har jo helt glemt å legge ut ukas INTERVALLER i går? Kanskje et godt tegn på at jeg faktisk klarer å slappe av litt i sommer, men jeg har alltid tid til å legge ut inspirerende intervaller til dere. For selv om det er ferie for mange kan det være godt å vedlikeholde løpingen noe i sommer. Så intervallene kommer i morgen tidlig – jeg lover??‍♀️?

Q: Noen av dere som har planer om å løpe eller trene andre ting i ferien? Kommenter gjerne under!

Ellers er status for vår del at ferien begynner mandag. Vi skal som i fjor ha Norgesferie, men ruta er ikke satt enda og det gjør meg super stressa! Jørgen sier han har kontroll, så jeg får bare la han ordne dette. Han fikset det så bra i fjor?

Det er meldt så ymse vær i sommer så vi har en backup plan, men i følge VG ser det nå ut som det blir sommervær allikevel og det betyr norgesferie, bilferie, telt og nye topper. Jeg lover å holde dere oppdatert når jeg vet ruta slik at dere kan følge med som i fjor! Var jo så moro at så mange har fulgt ruta vår med masse gode tips på plasser å besøke.

Skulle det blir skikkelig drittvær kjører vi til Gotland og besøker Roger & Julia, men det er ferie så vi tar ting som det måtte komme?

Q: Hva skal du i sommerferien?

STATUS MAGEN

Ellers må jeg si tusen takk for all omtanke når det gjelder magen min. Jeg sliter enda med mye vondt/oppblåsthet og har det best hjemme hvor jeg kan spise mat jeg har kontroll på. Er så mange meninger der ute om ikke dietter, kostholdsråd og hva man bør og ikke bør spise at man kan bli helt stressa av bare det. Jeg vet ikke helt hvilken ende jeg skal begynne i men velger å høre på legen. Så nå venter jeg på svar på avføringsprøven til uka, og fra gastroskopi får jeg vel svar på om 1-2 uker. Spent.

Sånn så jeg ut etter middagen i går kveld. Får déjà vû fra jeg gikk gravid?

I mellomtiden har jeg valgt å kutte laktose og gluten bare for å se hvordan kroppen reagerer. Ikke noe drømmesituasjon for meg da jeg elsker alt med laktose og gluten, men det er verdt et forsøk. Det skal sies at det anbefales å ha dialog med en som kan ernæring før man begynner å teste ut slike ting på egenhånd. Bare et råd!

Jeg lover å holde dere oppdatert! Og i mellomtiden må jeg be dere ikke sende meg hva dere tror jeg har. Sorry, men jeg blir bare så bekymra så det var også derfor jeg skrev at jeg ikke ville Google. Forstår at det er kun godt ment fra deres side altså?

Ha en fin dag så håper jeg du gleder deg til å løpe litt i morgen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer