etterlengtet intervall | ukas løpeøkt

Igjen, tusen takk for alle god bedring meldingene som tikker inn hver dag. Det settes stor pris på, og jeg tar til meg alle sammen. Får jeg ikke svart på alle skal jeg sørge for å gjøre det så fort jeg kan?

I dag har jeg hatt en bra dag, og det var så utrolig deilig å få trent litt også! Intervallene er klare og jeg beklager at disse ikke kom ut før i dag. Men den som venter på noe godt vet du!

UKAS INTERVALLER

Oppvarming

Sørg for at kroppen er god og varm før du begynner intervallene, for det er fort gjort å få skader og vondter om man blir for ivrig og glemmer å varme opp. Jeg løper/går vanligvis i ca 10-15 minutter avhengig av dagsform, men sørg for å få et par raske drag på slutten før du begynner på selve i intervallene.

Hoveddel

Jeg har valgt å dele denne i 2 deler:

DEL 1: 6×2 min – 2% stigning – middels tempo – 30 sek pause

DEL 2: 12×20/20 sek – 2 % stigning – høyt tempo

Slik gjør du:

DEL 1: Her skal du løpe 2 minutter, pause 30 sek og hoppe på nye 2 min igjen. Dette skal gjøres 6 ganger, altså 6×2 min, totalt 12 min + pause.

DEL 2: Her skal du løpe fort og få ut det siste i beina. 20/20 sek betyr at du skal løpe i 20 sek, hoppe av mølla og ha pause i 20 sek. Dette skal gjøres 12 ganger, altså totalt 8 min.

Avslutning

Ro ned med lett jogg/gange de siste 5-10 min om du har tid. Jeg er ikke så flink til å gjøre dette hver gang, men det er en fin måte å avslutte økta på.

Masse lykke til og god sommer☀️

Vi tar Norgesferie i morgen så følg meg gjerne på Snapchat??Treningsfrue eller Instastory??Treningsfrue for mer om turen vår??❤️☀️

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer