sommerintervallene | klar for å svette litt?

Dagene går litt i surr ettersom det er ferie så beklager at denne kommer ut litt senere enn vanlig, men jeg regner med at noen av dere også har ferie. Men uansett, fredagsintervallene er en tradisjon så her kommer ukas løpeøkt. Denne har jeg tenkt å løpe i kveld om jeg orker – så «give me strength» sier jeg bare! Blir så i slumremodus i ferien…haha!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du gjennomfører intervallen. Start med lett oppvarming for deretter å løpe lett de siste 5 minuttene. Det er viktig å få kroppen skikkelig i gang, og selv pleier jeg å bruke rundt 10 minutter på selve oppvarmingen. Noen trenger også kanskje opp til 15 minutter.

Hoveddel

  • 2% stigning
  • 2,3,4,5,4,3,2 min
  • 2 min aktiv pause
  • Samme hastighet på alle dragene
  • Tempo moderat/hard
Slik gjør du:

Dette er en motiverende intervall, og så fort du har kommet deg gjennom 5 minutter begynner det å gå nedover igjen. Finn en hastighet du kan løpe på alle dragene, og kjør på! Her skal du løpe i 3 min, pause i 2 min, løpe i 4 min, pause i 2 min etc. En skikkelig svetteøkt dette her!

Avslutning

Ro ned og løp/gå i 5-10 minutter. Tag meg gjerne på Instagram (@treningsfrue) om du løper denne i løpet av uken! Kult å få med seg hvem som tester den ut!

Fortsatt god sommer folkens!

Følg meg gjerne på Norgesferien på Snapchat og Instagram: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer