norgesferien 2019 | telt ved Besseggen

Jeg ligger litt på etterskudd med å dokumentert norgesferien vår ettersom vi har hatt noen late dager her i Geiranger, men flere av dere har etterspurt et innlegg om teltplassen vår ved Besseggen så her kommer et lite referat derfra☀️

Overnatting ved Besseggen

Etter å ha gått Besseggen med barna og tatt ferja tilbake til Gjendesheim var det bare å sette seg i bilen for å finne en teltplass i nærheten. Du har overnattingssteder i både Memurubu og Gjendesheim samt flotte teltplasser på begge stedene, men vi ønsket å finne et litt roligere sted hvor vi kunne kjøre bilen helt opp. Dette pga praktiske årsaker som mat, kjølebag og sekker.

Etter å ha kjørt fra Gjendesheim og forbi Bessheim fant vi en teltplass ca 1 km etter Bessheim med en liten strand. Bilen kunne vi kjøre helt ned til vannet så et perfekt sted å telte. I tillegg fikk jeg muligheten til å henge opp hengekøya for å teste den for første gang☀️??

Teltet ble satt opp, primusen tent og turmaten spist. For meg som tester ut laktose og glutenfri mat om dagen er det digg med turmat som jeg faktisk kan spise. Lapskaus og diverse supper er fri for laktose og gluten så det redder dagene på farten?

Siden jeg ikke har testet hengekøye før satt Jørgen den opp til meg slik at jeg kunne ha min første natt i en slik hengekøye. Med myggnetting selvfølgelig for det var en del mygg og knott. Men ha på litt myggspray og sørg for å holde teltet tett så går det helt fint?

Jeg ble skikkelig kald om natta og klokken 04 måtte jeg krype inn i teltet til de andre. Skulle nok hatt en vinterpose, men brukte både liggeunderlag og sovepose.

Våknet klokka 07.00 av at sola stekte godt inn i teltet, og som den eneste morgenfuglen i familien stod jeg opp og lagde tidens beste kaffe med sol i fleisen. Det er ferie det??☕️☀️

Havregrøt laget på laktosefri melk, valnøtter, peanøttsmør, solbærsyltetøy og kanel – kanskje tidenes beste frokost ute i naturen!

Etter å ha pakket oss ned, tatt morgenbad og spist tidenes frokost var det å kjøre videre mot Geiranger som jeg skal skrive mer om i neste innlegg. Her er det så mye flott å gjøre, oppleve og få med seg så det må dere lese!

Camilla?

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer