tips på lokale perler rundt om i Norge!

annonse NAF Lokalkjent

Jeg er så utrolig takknemlig som bor i et så fantastisk land som Norge, og etter at vi startet med Norgesferie i fjor sommer har vi bidratt til at flere har opplevd små perler, steder å reise, bade, leke og se hyggelig steder sammen med familien sin. Det er veldig givende og hyggelig!

Derfor er det ekstra gøy å kunne samarbeide med NAF Lokalkjent som virkelig bidrar til å vise frem hva Norge har å tilby. Til alle dere der ute som lurer på hva slags aktiviteter, natur og opplevelser dere kan oppleve i det flotte landet vårt må du se HER!

NAF Lokalkjent er en digital reisetjeneste som skal vise frem alle de lokale perlene rundt omkring i Norge, samtidig som de ønsker å gi næring og drivkraft til lokalsamfunnene våre. Denne siden har virkelig alt! Veldig oversiktlig om man ønsker å gjøre noe hyggelig sammen med de man er glad i. Her finner du en oversikt over alt fra venninnetur til familietur, gårdsliv, adrenalin, for de minste til avkobling, romantikk og villmarksliv!

Sjekk siden til NAF Lokalkjent HER

Uforglemmelige opplevelser langs veien for både store og små. Siden til NAF Lokalkjent fylles på med nye opplevelser hele tiden og den er absolutt verdt å sjekke ut.

Vi var innom Bjørneparken (link HER)  i Flå torsdag for litt over en uke siden, og selv om det er andre gangen vi er der er det fortsatt like stas for barna. Kanskje ekstra moro å se bjørnene få mat, men her er det opplevelser gjennom hele dagen. Sørg bare for å notere deg tidene før du går runden så du rekker de ulike tingene!

Etter Bjørneparken og Flå gikk ferden videre til fantastiske Hagaled Gjestegård (link HER) som ligger i Nesbyen. Det er faktisk ingen hoteller som kan slå slike overnattingssteder som dette, og barndomsminnene mine strømmet på. På NAF Lokalkjent får du også oversikt over alt av slike overnattingssteder, noe som gjør planleggingen veldig mye enklere.

Etter en nydelig overnatting og frokost på Hagaled Gjestegård kjørte vi direkte til Dagali for å kjøre gokart (link HER). Hele familien! Gutta elsket det, men det største barnet var allikevel kanskje Jørgen. Etter litt adrenalin kjørte vi innom Vassatullan 1100 (link HER) for å spise en bedre middag. Gutta fikk hjemmelagde kjøttkaker, mens Jørgen og jeg sørget for å nyte reinsdyrstek og hjemmelaget tilbehør. Dette var utrolig godt, og absolutt verdt turen opp!

Som dere ser, det er så mye man kan oppleve i Norge bare man finner det! Sjekk NAF Lokalkjent sine sider og få en fantastisk oversikt over alt du kan gjøre med de du er glad i. Dette er skikkelig bra!

Følg gjerne NAF Lokalkjent på FB HER for daglige oppdateringer og inspirasjon.

Spør om du lurer på noe!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer