frisk sommersmoothie

Jeg ser nå at jeg ikke har blogget på noen dager, og jeg må rett og slett skylden på feriemodus og slapphet. Vært så deilig å koble litt av de siste dagene, men heldigvis har jeg klart å holde dere litt oppdatert i sommer. Har tilgode å skrive om Molden som var en av de siste toppene vi gikk på norgesferien men den kommer ? Ellers har jeg også fått litt mer svar rundt denne magen min som har vært litt trøblete, men det skal jeg skrive mer om til uken!

Ettersom man nesten smelter bort tenkte jeg det kunne være godt med en frisk smoothie i denne sommervarmen. Jeg tar ofte det jeg finner i skapene uten å handle for mye ekstra, og om klarer å mikse litt grønt, bær og noe yoghurt eller juice blir det som oftest bra. Oppskrift kommer her??

Oppskrift på frisk blåbærsmoothie

 • 2 never frossen blåbær
 • 1 neve grønnkål, gjerne frosset
 • 4 skiver avokado, frosset eller fersk
 • 1/2 banan
 • 1 ss cocosa, nøytral smak (kan sløyfes)
 • 5 ss yoghurt, naturell
 • ++ litt vann

Bland alt i en blender til du har fått en fin konsistens. Topp gjerne med litt chiafrø og nyt i sommervarmen!

camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer