er du klar for årets feteste giveaway??

-annonse BEKO-

Det har vært litt jobb etter at jeg kom hjem fra ferien, men det kuleste var kanskje å ha en kokkekonkurranse på Norway Cup sammen med søsteren min Cathrine. Vi har hele tiden hatt lyst til å gjøre mer ting sammen, så det å ha en «cooking challenge» mot hverandre i over tretti varmegrader ble en svettefest uten like. Utrolig gøy, og juryen bestod av tre fantastiske barn som skulle komme med hver sin dom etter at vi hadde laget maten. Cathrine stakk av med seieren, men jeg er en god taper så det gikk nesten fint…haha. Må gi en stor takk til alle dere som kom og heiet på oss også; det var veldig stas!

FET KONKURRANSE NEDERST I INNLEGGET!!

Samarbeidet var i regi av Beko, som er et globalt brand innenfor hvitevarer. Produktene selges i 145 land over hele verden og markedsandelen øker for hvert år. Visste du at Beko er det raskest voksende hvitevaremerket i Europa? Beko er også hovedpartner til FC Barcelona, et partnerskap bygd på felles verdier –  familie, venner, lojalitet og tillit. De er overbevist om de gjennom idrett kan utgjøre en forskjell, og de har i tillegg veldig fokus på å inspirere til at barn får i seg næringsrik mat. Me like

 

Derfor var det utrolig moro å være med å fronte deres nye kjøleskap; GN1416220CX med Active  Fresh Blue Light teknologi under Norway Cup. Det er et kjøleskap jeg selv kunne tenkt meg, men nå kan det altså bli ditt! Ja du hørte riktig! Du kan vinne kjøleskapet til en verdi av kr. 22.000 ved å gjøre følgende:

Gå inn på min Instagram @treningsfrue og kommentere under siste bilde fra BEKO arrangementet med dine tre EMOJI grønnsaksfavoritter du vil fylle kjøleskap ditt med???

Kjøleskapet GN1416220CX med Active  Fresh Blue Light teknologi er et perfekt kjøleskap for familier som trenger god oppbevaringsplass. NoFrost-teknologien sørger også for at du ikke trenger å tenke på manuell avriming av verken kjøleskap eller fryser. Det som gjør dette så spesielt er et blålys som sørger for at fotosynteseprosessen fortsetter inne i kjøleskapet, noe som forlenger holdbarheten til fersk frukt og grønnsaker. Det vil si at du kan ha frukt og grønt mye lengre i dette kjøleskapet uten at det blir dårlig. Mindre kasting av mat blir det også. Kombiskapet har energiklasse A+ så det er et gunstig valg for både miljøet og lommeboka

Vil du også vinne dette kjøleskapet må du gå inn på min INSTAGRAM @treningsfrue og kommentere under siste bilde fra BEKO arrangementet med dine tre EMOJI grønnsaksfavoritter du vil fylle kjøleskap ditt med!

Lykke til!!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer