bryllup på Gotland

Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal begynne, for den siste uken har vært som et lite eventyr. Har noen av dere vært på Gotland? Hvis ikke anbefaler jeg dere alle til å ta turen. Det var et lite paradis.

Siden Julia er fra Gotland ble det naturlig for henne å ha bryllupet der, og ettersom jeg var forlover var det veldig koselig å komme ned onsdag. Gotland er Sveriges største øy, men også en av Sveriges største sommerparadis med utrolig bra uteliv og god mat. I Sverige er det visst vanlig å ha en tre dagers fest når man gifter seg, og dette bryllupet ble intet unntak! Fest onsdag, torsdag og bryllup fredag, mens lørdagen ble brukt til å slappe av. Flydde hjem i går!

Fikk til en svettefest på Gotland før festen dro i gang! Endelig er jeg kvitt mye av vondtene mine som jeg har hatt de siste månedene!
Forberedelser til fest med jentene torsdag, dagen før bryllupet!

Det startet med forberedelser tidligere i sommer hvor jeg fant kjolen min hos Whitestory, som har en koselig butikk på Frogner i Oslo. Den er kjøpt selv, men ettersom mange har spurt tenkte jeg det kunne være greit å tipse dere om at de har fryktelig mye fint. Den olivengrønne kjolen dere ser under på bildene er lik, bare en annen farge. Tror jeg må kjøpe meg den også, for fargen var nydelig. Kjolen kan knytes på mange mulig måter, og jeg tror du har minst 6 ulike kjoler bare i denne ene kjolen. Elsker den, og jeg følte meg skikkelig fin på den store dagen

Fredag startet med at Julia skulle til frisøren kl. 08.30. Typisk meg hadde jeg ikke forberedt noen ting, men tatt med meg en slik «smultring» til å sette opp håret i en «dott». Det funka, for etter et tonn med tørrsjampo, hårspray og nåler lånt fra frisøren var det en fin frisyre gjort på bare 15 minutter. Jeg har laget en vlogg fra turen så frisyren kommer der. Filmen kommer til uken, og den gleder jeg meg til å dele med dere!

Etter frisøren var det å komme seg på rommet, ta et glass bobler og bli sminket. Altså, Julia ble så nydelig at jeg har ikke ord! Det føltes som jeg skulle gifte bort lillesøsteren min, og jeg ble så utrolig rørt når hun tok på seg kjolen. Vakrere brud skal man lete lenge etter.

Julia ble hentet av pappaen sin i en utrolig fin Mustang og her kjørte vi gjennom gatene som noen prinsesser alle sammen.Både Maja (lillesøsteren til Julia) og jeg var forlovere, og vi hadde selvfølgelig planlagt fargene på kjolen i forkant slik at de matchet perfekt! Vi ankom kirken, som var av gamle ruiner midt i Visby. Minnet meg litt om Hamar Domkirkeruiner hvor Jørgen og jeg giftet oss, og du får en liten følelse av å være i en saga. Helt magisk!

Dagen gikk fort, men etter bryllupet var det fest, taler og høy partyfaktor. Det har jeg ikke tenkt å skrive så mye mer..haha!

Men jeg har hatt en nydelig uke. Nå skal jeg lade opp til hverdagen igjen, og jeg kommer til å blogge mer fremover igjen. Godt med en liten pause, men jeg har også savnet å prate med dere.

Ha en super uke når den tid kommer!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer