rask proteinpizza

Hverdagen er tilbake, og ettersom magen er noe bedre enn tidligere i sommer feirer jeg dagen med en proteinrik og rask pizza. Pizzaen er uten gluten, proteinrik og sunn, og smaker fantastisk godt med masse digg fyll på. Anbefales!

Oppskrift på tunfiskpizza

Bunn:

 • 1 boks tunfisk i vann
 • 2 egg
 • ca. 70-80 g havregryn (evt glutenfritt havregryn)
 • salt & pepper
 • oregano og paprikakrydder

Fyll:

 • Hermetiserte tomater
 • revet ost
 • parmaskinke
 • kyllingstrimler
 • ruccola
 • oregano

Slik gjør du:

Start med å blande alt av fyll til bunnen sammen i en bolle. Bruk godt med krydder. Smør det utover på en plate med bakepapir og sett i ovnen på 200 grader varmluft i ca 10-12 minutter. Bunnen skal bli sprø før du tar den ut.

Deretter fyller du på med tomatsaus, revet ost, parmaskinke og kyllingstrimler før du topper med litt oregano. Stekes på ca. 220 grader i varmluft, midt i ovnen i ca 10-15 minutter, avhengig av ovn. Topp den med ruccola og nyt med litt kesam eller rømme på.

For mer inspo følg meg gjerne på Snapchat: Treningsfrue og Instagram: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer