Slik gikk Toughest 2019!

(egen) reklame | Team Treningsfrue

Hvordan var Toughest 2019 med Team Treningsfrue?

Det å løpe Toughest med Team Treningsfrue er kanskje noe av det råeste jeg gjør gjennom hele året, og i år var intet unntak. Svette, gledestårer, mestring og puls er kanskje noen abc stikkordene, og du må bare se filmen for å forstå hvorfor jeg blir så himla stolt!

Sjekk video her???☀️

Video: @achievedmedia

Har du lyst å bli en del av TEAM TRENINGSFRUE 2020 kan du sende meg en mail på post@treningsfrue.no så setter jeg deg på lista. Deretter vil du bli kontaktet i løpet av måneden for å se om dette er noe for deg. Jeg har satt av 20 plasser for neste år, og har allerede en god del flere enn dette som kan tenke seg å bli med. Er litt førstemann til mølla når jeg åpner opp for å bli med.

Fikk du ikke med deg Navy Race 2019 kan du se filmen her:

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer