EFFEKTIV KONDISJONSTRENING PÅ 30 MIN

I dag våknet jeg 06.30 ettersom Jørgen skulle på vakt. Lys våken og et savn etter en stor kopp kaffe gjorde at jeg faktisk kom meg opp før klokka 7. Det skjer ikke så ofte altså?

Tipper mange kjenner seg igjen med følelsen av å ha en engel og en djevel på hver sin side av skuldrene når man skal forsøke å motivere seg til en økt? Det var akkurat slik jeg følte det i dag tidlig. Ville veldig gjerne trene, men samtidig var det fryktelig tungt å faktisk fullfører det. Vet ikke hvorfor det er sånn, men tipper det har noe med vaner og hva man er vant til. Før barn pleide jeg å sprette opp klokken 05.00 for å trene på Sats, men slik er det ikke akkurat nå.

Etter en stor kopp kaffe, en liten peptalk med meg selv var det bare å skifte og komme seg ut i garasjen. Angret aldri for å si det sånn, og denne økta kan vekke hvem som helst tror jeg. Bare se her!

 

30 min kondisjonsøkt som river godt

EMOM 30, dvs every minute on the minute i 30 minutter

  1. 14 cal row
  2. 14 cal ski erg
  3. 1 min rest

Slik gjør du:

Første minuttet skal du ro så du når 14 kalorier. Her kan du selvsagt (!) justere ned om du ønsker det, for denne er tøff. Kanskje du ønsker å teste ut 8 eller 10 kalorier først? Om du er ferdig på 50 sekunder har du 10 sekunder på deg til å gå til ski ergen og ta de neste kaloriene der som i mitt tilfellet var 14 cal. Deretter hviler du på minutt 3. Dette skal du gjøre i 10 runder, det vil si 10×3 min, totalt 30 minutter.

Om dette var vanskelig å forstå rop ut så skal jeg forklare bedre. Men kort fortalt, ro antall kalorier på 1 min, kjør så ski erg på 1 minutt og ha ett minutt hvile. repeter 10 runder, totalt 30 minutter. Jeg var svett og sliten som bare det, og se denne fine kurven på klokka mi.

 

Sjekk gjerne også ukas Youtube video for inspo her:

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer