TREN RUMPE OG LÅR MED MINIBANDS!

annonse i samarbeid med Good For Me

Jeg vet mange av dere er klare for en real MINIBANDS økt, og den kommer her. Jeg har laget en økt med fokus på rumpe og lår da dette er noe dere har ønsket så jeg håper dere kjører på. Innlegget og treningsøkta er i samarbeid med Vegamin D som jeg faktisk digger så mye ettersom det er en nytelse å kaste det i seg hver morgen. Smaker som godteri, og er rett og slett D-vitaminer.

KLAR FOR ØKT MED MINIBANDS?

Denne økta er super spicy, og kjenner du det ikke i rumpe og lår her så vet ikke jeg! Gjør som følger; her skal du jobbe 45 sekunder og ta pause i 20 sekunder mellom hver øvelse. Du skal gjøre hver øvelse 3 ganger før du går over til neste øvelse. Så totalt 3 min pr øvelse, hvor hele økta er ferdig på 12 minutter. Klar?

VIDEO HER:

Alta ser du også her:

  1. Knebøy med spark
  2. Sidewalk
  3. Høye kneløft
  4. 90 grader abduksjon

Økten er i samarbeid med Vegamin D, og du kan lese mer om dette her. 50% rabatt, og sjukt godt???

Hvorfor spise Vegamin D?

Vitamin D er et vitamin som lages i kroppen vår når vi er ute i sola og solstrålene treffer huden vår. Vitamin D sørger bl.a. for nok opptak av kalsium fra tarmen, og du finner dette i mat som f.eks fet fisk (eks. ørret og laks) og lever. I tillegg er det noe smør og melk som blir tilsatt Vitamin D.

Ettersom det ikke alltid er like enkelt å få i seg, og vi nærmer oss en kaldere og mørkere årstid kan det være lurt å få i seg litt ekstra for å unngå å bli slapp og sliten. Det er anbefalt å ta Vitamin D i alle måneder som slutter på R.

Har du lyst å teste Vegamin D kan du nå få 50 % rabatt på første boks HER.

Vegamin D smaker kjempe godt, er 100% vegansk, enkelt å få i seg og har uten tvil blitt en del av min morgenrutine. Jeg tar en hver morgen sammen med de andre tilskuddene mine, og dette er Norges første veganske Vitamin D gummi! Produktet er hentet ut fra lav som tas enkelt opp i kroppen.

Mangel på Vitamin D kan skyldes flere faktorer, men det kan f.esk være pga for lite sol på huden, for lite fet fisk eller rett og slett for lavt inntak av Vitamin D tilskudd.

Lykke til med økta og følg meg gjerne på YouTube her?

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer