2 RASKE MIDDAGSOPPSKRIFTER

annonse Delikat Grønnere Middag

Jeg elsker å samarbeide med produkter som forenkler hverdagen min, og serien fra Delikat Grønnere Middag gjør jo akkurat det! Fantastiske produkter som er super enkle å bruke, god på smak og variasjonen vil ingen ende ta om du tenker litt kreativt. Jeg har laget to sunne retter til deg som jeg håper du tester ut, lynrask pizza og omelett med bønner og oliven. Smakte helt nydelig

Delikat Grønnere Middag er en serie med ferdig middagstilbehør med ulike korn, belgfrukter, grønnsaker og andre digge smaker, og disse produktene bidrar til at man enkelt kan få i seg litt mer grønt i hverdagen. Ja kanskje gå for en kjøttfri innimellom også? I tillegg er Grønnere Middag gode alternativer til potet, pasta og ris, samtidig som de både smaker og metter godt.

???

Her kommer to raske måltider du må teste ut! Godt for store og små, med masse proteiner og næringsstoffer.

Delikat Grønnere middag smaker like godt varmt som kaldt, og passer dessuten også veldig godt som basis i en salat, topping i suppe eller en digg wrap. Jeg elsker at det er bønner i produktene, for det er noe jeg så absolutt burde spise mer av. Bønner er en fin erstatning for kjøtt, og er rikt på både proteiner, fiber og vitaminer.

Oppskrift på lynrask pizza med Byggryn og bønner

(inneholder gluten)

Du trenger:

 • tortillas lefser eller lomper
 • hakkede tomater med basilikum
 • tomatpure
 • revet ost
 • 1 pk Grønnere Middag med Bygg & Bønner
 • ruccola
 • salt & pepper
 • oregano

Slik gjør du:

Start med å lage tomatsausen ved å blande 1 boks hakkede hermetiserte tomater og 2-3 ss tomatpure. Tilsett oregano, litt salt og pepper. Rør om, fordel dette utover 4-6 tortillas lefser og strø deretter over med revet ost. Tilsett litt av pakken med Bygg & Bønner før du strør over litt oregano på toppen. Stekes i varmluft på 220 grader i ca 12-15 min, avhengig av ovn. La den avkjøles og topp den med både kesam og ruccola.

???

Oppskrift på omelett med Bønner og Oliven

(glutenfri)

Du trenger:

 • 6-8 egg
 • matfløte eller melk
 • salt & pepper
 • 1 pk Delikat Grønnere Middag med Bønner og Oliven
 • fetaost
 • ruccola
 • evt et rundstykke eller brødskiver om ønskelig «on the side»

Slik gjør du:

Start med å vispe sammen egg, fløte (evt melk) og salt & pepper. Sett stekeplaten på middels temperatur og stek omeletten i panna. Strø over litt fetaost i tillegg litt av pakken fra Delikat Grønnere Middag med Bønner og Oliven. (Den salte smaken smakte himmelsk på omeletten.) La omeletten stekes men ta den av plata før den er helt tørr på oversiden. Server med avokado, salat, brød, tomater eller hva enn du måtte ønske!

Det finnes flere varianter av Delikat Grønnere Middag (se utvalget HER), men disse to falt i smak her hjemme. Jeg er fan av alt som går raskt, og disse to rettene lager du på under 15-20 minutter.

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer