GARASJEDUELLEN x STAVLAND | episode 2

Ukas episode av GARASJEDUELLEN er endelig ute, og i dag får jeg besøk av Sebastian Stavland, en FORTNITE GAMER som bl.a barna mine ser opp til. En av grunnen til at jeg ville be han på en økt var rett og slett for å inspirere og motivere Sebastian til å innse at trening er viktig det også ettersom han sitter mesteparten av tiden inne og spiller. Tror han fikk seg en liten vekker, og det går rykter om at han vil utfordre meg for en ny challenge om noen måneder. Jeg er i så fall veldig klar!

Snurr film, så håper jeg dere legger igjen en kommentar på YouTube og følger meg for mer sprell i tiden fremover. Jeg har også hatt superwoman Kristin Holte og Karianne Svindland (gravid i uke 39) som gjester og de episodene kommer etterhvert. I tillegg har både Jørgineog Funkytwins sagt ja til å komme!

Se video her:

Følg meg gjerne på YouTube her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer