TIPS PÅ PROTEINRIK SMOOTHIE

Det er tirsdag allerede, og uka går. Beklager at jeg ikke har fått vært like aktiv her på bloggen som jeg ønsket de siste dagene, men helgen har vært fylt opp med hockeycup og mye action langt inn i Karlskoga i Sverige. Men nå er jeg tilbake, full av motivasjon til å spre litt mer trenings -og/ matglede til dere. Vet at flere av dere har savnet ukemenyer her på bloggen så jeg skal se hva jeg får til fremover. Middag og mattips er kanskje noe av det vanligste å komme på i hverdagen (…inkludert for meg) så jeg skjønner at dere vil ha mere tips.

Her er ukas smoothie, og denne må dere teste som kveldskos i kveld eller kanskje etter trening? Frisk, sunn og god.

    

Oppskrift på bringebærsmoothie med chiafrø

1 porsjon

  • 1/2 dl havregryn
  • 1/2 banan, gjerne frosset om du har
  • 1 rått egg
  • 2 never frosne bringebær
  • 1/2 boks liten cottage cheese
  • ca 0,5 dl vann eller annen juice

Mikse dette sammen i en blender og topp med hva enn du måtte finne i skapet. Valnøtter, havregryn, kokosflak, mørk sjokolade, banan, kiwi, chiafrø, annen frukt (fersk eller frossen) eller server den kun som den er. Super godt, og en enkel måte å få i seg litt bra næringsstoffer på.

Sjekk forresten disse videosnuttene for inspo på deilig oppskrifter????

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer