TIPS PÅ PROTEINRIK LUNSJ

Er det noe som blir liggende igjen i skuffen hos oss så er det lomper av alle slag. Havre, spelt, vanlig lomper og wraps til fredagstaco´n. (For min del glutenfrie, men familien spiser alle typer.) For å unngå å kaste disse kan du fint bruke disse i en proteinrik lunsj???

Denne lunsjen er så enkel at den nesten gjør seg selv. Full av næringsstoffer, proteiner og gode smaker!

Oppskrift på proteinrik lunsj

  • lomper
  • spinatblader
  • avokado i skiver
  • paprika, i strimler
  • sitronpepper
  • speilegg, gjerne snudd ved steking

Slik gjør du:

Start med å steke speilegg før du begynner med lompene. Jeg stekte speilegget nesten klart før jeg tok hull på plomma, for så å snu det. Deretter legger du spinat, avokado, paprika og sitronpepper på lompene før du legger på speilegget. Rull og server. Fantastisk godt, enten som lunsj, på matpakka eller på farten!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer