TREN UTHOLDENHET MED INTERVALLER

Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke har vært så flink med løpingen den siste måneden ettersom jeg måtte prioritere all min tid på sykkel, ski og romaskin pga NM for et par uker siden. Kjenner motivasjonen daler veldig når jeg ikke opprettholder løpingen, så nå må jeg faktisk få et lite push fra dere for å komme meg ut å løpe. Det blir nok mølla i dag, men ukas intervall kan selvsagt også løpes ute for de som ønsker det! Er du klar?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

UKAS INTERVALL??

Oppvarming | veldig viktig for å unngå skader

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du løper så start gjerne med å varme godt opp i 10-15 minutter. Noen trenger kanskje også lengre tid. Sørg for et par raske drag på slutten før du starter intervallene. Husk også at intervaller er korte og gjerne effektive økter så du skal litt opp i puls!

Hoveddel
  • 2,3,4,4,3,2 min, totalt 18 min + pause
  • samme hastighet på alle dragene
  • tempo, høy intensitet
  • 2 % stigning
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
Slik gjør du:

Her skal du løpe litt ulike intervaller etterfulgt av 2 min aktiv hvile mellom hver bolk. Det vil si løpe i 2 min, aktiv hvile i 2 min, løpe i 3 min, aktiv hvile i 2 min, løpe i 4 min og aktiv hvile i 2 min osv. Økten er unnagjort spå 18 min + pause så her skal du ha en høy intensitet gjennom hele økta. Sørg for å ha en fart du klarer på alle dragene.

Jeg skal løpe denne nå etter frokost, men regner med jeg skal prøve meg på 12 km/h på alle dragene.

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Følg meg gjerne på SNAPCHATTreningsfrue og YouTube HER.

Camilla♥

Se gjerne episode 2 av GARASJEDUELLEN her??

TIPS OM HVEM SOM BØR KOMME SOM GJEST HOS MEG??? Kommenter gjerne ???

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer