PROTEINRIKE PANNEKAKER | GLUTENFRIE

Det går i ett om dagene, og denne helgen skal jeg hjem til Hamar for å heie på Max som skal spille hockeycup. Har jo hele familien min på Hamar så det skal blir koselig, men aller først skal jeg på noe som heter latteryoga. Har du hørt om det? Jeg vet ikke helt hva jeg går til, men regner med vi skal le så magemusklene får kjørt seg. Blir spennende i hvert fall, og dere får følge med på Snapchat eller IG story i løpet av dagen. (Heter Treningsfrue på de også)

Men, først ut er oppskrift på pannekakene jeg hadde til frokost i dag som også er glutenfrie. Smakte veldig godt, men topp de gjerne med noe søtt som f.eks syltetøy, yoghurt med vanilje, pro pud, honning, sirup og bær.

  

OPPSKRIFT PÅ PROTEINRIKE PANNEKAKER | glutenfrie

  • 2 egg
  • 1/2 boks cottage cheese, liten
  • ca 1,5 dl havregryn, glutenfrie
  • 3/4 ts bakepulver
  • salt

Slik gjør du:

Bruk stavmikser eller en blender til å få en jevn og fin røre. Opplever du at den blir for tynn eller for tykk kan du alltids tilsette mer havregryn eller en skvett melk. Stekes på middels temperatur (de blir ganske så store så lag de små når du putter røra i panna) og server med det samme.

Ha en fin lørdag alle sammen! Nå skal jeg ut på latteryoga?

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer