KYLLINGSALAT MED BACON

annonse ENRICHED FOODS

Jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i at det ikke alltid er like enkelt å få i seg fisk i løpet av uken. Oss inkludert. I følge Helsenorge sine sider anbefales det fiskemiddag 2-3 ganger i uken, og gjerne fiskepålegg i tillegg. Dette er faktisk en utfordring hos oss ettersom Jørgen ikke er kjempe fan av fisk, og foretrekker noe med kjøtt når han er hjemme. Heldigvis jobber han borte noen ettermiddager i uken, så da ser jeg mitt snitt til innimellom å servere gutta både laks, fiskeboller, fiskekaker og fiskepinner. Men, jeg skal ikke skryte på meg at det blir så altfor ofte, og jeg er helt avhengig av å tilføre Omega-3 på andre måter for at vi skal få i oss det vi trenger?

RÅDET FRA HELSENORGE

 • ca 300-450 g ren fisk i uken. Minst 200g bør være fet fisk som løs, ørret, makrell eller sild. (En middagsporsjon regnes som 150–200 gram)
 • En påleggsporsjon med fisk regnes som 25 gram (6 påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon)
 • Innholdet av fisk i fiskeprodukter som fiskekaker og fiskeboller kan variere fra 40–80 prosent.

Jeg har brukt omega-3 tilskudd så lenge jeg kan huske, og barna fikk det allerede i flytende form fra de var små. Omega-3 er viktig for bl.a utvikling av hjerte hjerne, og er spesielt viktig når barna er i voksefasen.

Derfor er jeg veldig stolt av samarbeidet med ENRICHED FOODS, som ikke bare gjør det enkelt å tilføre omega-3 inn i familien, men i tillegg er det norskt og av god kvalitet. Jeg elsker å bruke de ulike smakene på ulik type mat, og i går ble det omega-3 med sitron som «dressing» over salaten. Høres ganske enkelt ut ikke sant?

Ved å bruke 1 ts ENRICHED FOODS dekker du faktisk omega-3 behovet ditt for en dag, og det er så enkelt å kunne implementere dette i matlagingen.

Du kan få ENRICHED i flasker med 3 ulike smaker, sitron, hvitløk eller basilikum, men du kan også bestille disse små porsjonspakkene som er helt geniale å ha med seg på farten. Se porsjonspakkene her. Praktisk til salaten «on the go» eller i smoothie på farten

Sjekk alle ENRICHED sine produkter her samt de praktiske porsjonspakkene!

Nå har du 50% RABATT på alle porsjonspakninger. Rabattkoden er TRENINGSFRUE og koden er gyldig ut uken. Bestill produktet HER.

OPPSKRIFT PÅ DEILIG KYLLINGSALAT MED BACON

Ingredienser

 • 1/2 salathode
 • 1 brokkoli
 • 1/2 pk druer
 • 2 tomater
 • 1/3 glass fetaost
 • 1/4 glass soltørket tomater
 • 2 pk bacon
 • 150g pasta
 • 1 agurk
 • 3-4 stk kyllingfilet
 • grillkrydder, salt og sitronpepper

Dressing

 • 4 ss pesto
 • saften av 1/2 lime
 • salt & pepper
 •  ts. ENRICHED, sitron

Slik gjør du:

Rens kyllingen, krydre med godt krydder og stek på hard varme slik at den får en skorpe på begge sider. Deretter setter du de i ovnen på 220 grader, over/under varme, midt i ovnen på ca. 12-15 min. Kok deretter opp pasta og brokkoli og la den avkjøles mens du lager salaten. Kutt opp salat, agurk, tomat, druer deles i to og fetaost og soltørket tomater tilsettes. Stek bacon i biter og la den også avkjøles. (Tips her er å legge papir nederst i skåla før du tilsetter bacon slik at fettet renner av. Dette gjør du før du tilsetter bacon i salaten)

Dressingen er enkel. Tilsett pesto, saften av lime og krydder over salaten og bland godt inn. Server hver porsjon med 1 ts ENRICHED sitron over salaten og vipps så er det daglige inntaket omega-3 dekket. Enklere blir det ikke!

Hvorfor ENRICHED?

ENRICHED er Extra Virgin olivenolje fra Kreta kombinert med 33% høykvalitets torskolje fra Norge, og ved å bruke 1 ts om dagen vil du dekke dagsbehovet ditt for omega-3. Produktene kommer i 3 smaker: basilikum, hvitløk og sitron hvor sitron er perfekt i salater og smoothie!

100% av fisken kommer til nytte, og torskeoljen som brukes kommer fra MSC sertifisert bærekraftig Norsk fiskeri. Du kan til og med legge inn batchnummeret som står på baksiden av produktet til å spore hvilken fiskebåt og område fisken har blitt fisket.

Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer som er viktige for at kroppen vår skal fungere optimalt. Kroppen produserer ikke selv fettsyrene EPA og DHA som er i omega-3, derfor er det også viktig at vi tilfører kroppen disse gjennom kostholdet ved å for eksempel spise fet fisk, ta kosttilskudd eller bruke ENRICHED som etter min mening gjør dette super enkelt!

Ønsker dere en fin dag!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer