INTENSIVE, KORTE OG EFFEKTIVE INTERVALLER!

Har du dårlig tid, eller er en av de som liker korte, men litt harde drag må du se her. Denne intervallen er en kjappis, og det finnes virkelig ingen unnskylding for å ha dårlig tid. Innimellom er det viktig å prioritere seg selv, og en løpetur på mølla eller ute kan klarne ganske så godt opp i topplokket innimellom?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

30-15 INTERVALLER

Oppvarming

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du løper så start gjerne med å varme godt opp i 10-15 minutter. Noen trenger kanskje også lengre tid. Sørg for et par raske drag på slutten før du starter intervallene. Gjerne med de dragene du skal kjøre på mølla.

Hoveddel

  • 2 % stigning
  • 30×15 sek drag
  • høy intensitet
  • varighet; 20 min
  • 1 min hvile mellom hvert 10 minutt

Slik gjør du:

Her skal du løpe fort, og belastningen skal være høy. Rask hastighet på 30 sek, hvile i 15 sek. Dette skal du gjøre i 10 minutter før du tar 1 min pause. Deretter gjør du det samme i de 10 neste minuttene. Du kan selv avgjøre om du går for 2 eller 3×10 min, men denne intervallen er garantert en svettefest! Tror du kommer til å like den! Jeg løp denne på 15 km/h.

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene. Tøy gjerne ut vom du har tid til det.

Følg meg gjerne på SNAPCHATTreningsfrue og YouTube HER.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer