GARASJEDUELLEN x MALENE | episode 3

Jeg har hatt YouTuber Malene på besøk, og GARASJEDUELLEN er klar med episode nummer 3! Et aldri så lite høydepunkt med disse øktene, og jeg er så heldig som får trene med så mange fine folk. Dagens episode ligger ute, og jeg håper du ser filmen. Sleng gjerne inn en kommentar om du liker den, da blir jeg glad!

Ellers gikk ikke utfordringen akkurat slik jeg håpet på, men det er jo det som gjør det litt gøy også! SNURR FILM!

Camilla

Følg meg gjerne på YouTube for flere filmer om trening, kosthold og duell HER.

Økten vår ser du forresten her:

Teams of two

split anyhow og partner står i planke når den ene ror

 • 1000m row
 • 30 kb goblet squat
 • 750m row
 • 20 kb goblet squat
 • 500m row
 • 10 kb goblet squat

3 min rest

split anyhow og partner med vektskive over hodet når den ene sykler

 • 2000m bike
 • 40 box jump
 • 1500m bike
 • 30 box jump
 • 1000m bike
 • 20 box jump

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer