UKAS INTERVALLER | inspirert av søsteren min

Sorry at jeg ikke fikk lagt ut ukas intervaller i dag tidlig, men det gikk i glemmeboka ettersom jeg fikk besk av tvillingsøsteren min i går kveld. Istedenfor å skrive innlegg endte jeg med å se både film og drikke rødvin. Ganske så digg alternativ, men jeg glemte jo dere. Sorry.

Dagens intervall er inspirert av søs som har fått seg en ny tredemølle hjemme. Jeg må «step up the game» fremover for å holde følge med henne så her må det løpes fremover!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

UKAS INTERVALL??

Oppvarming | viktig for å unngå skader

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du løper så start gjerne med å varme godt opp i 10-15 minutter. Noen trenger kanskje også lengre tid. Sørg for et par raske drag på slutten før du starter intervallene. Husk også at intervaller er korte og gjerne effektive økter så du skal litt opp i puls!

Hoveddel
  • 6×4 min (1×4 min, 1×4 min, 1×4 min, 1×4 min, 1×4 min, 1×4 min)
  • 2 min pause mellom hvert drag
  • 2 % stigning
  • øke tempo for hvert 4 min
  • tempo, høy intensitet
Slik gjør du:

Her skal du løpe i 4 min, ha pause i 2 min (aktiv hvile, dvs å gå eller småløpe) for så å starte på nye 4 minuttere igjen. Dette skal du gjøre 6 ganger, derav 6×4 min. Jeg vil at du skal forsøke å øke tempoet med 0,5 km/h pr 4 minutt. Det vil si at starter du på 12 k/h vil du ende på 14,5 km/h. Finn en fart du tror du kan starte med og push deg så godt du kan. Jeg skal løpe denne over helgen, men tror jeg kommer til å starte på 12 eller 13 km/h.

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Følg meg gjerne på SNAPCHATTreningsfrue og YouTube HER.

Camilla♥

Sitter og drømmer meg bort med Norgesferie så se gjerne filmen vår fra tidenes Norgesferie her:

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer