CROSSFIT OPEN 20.1 | sjukt tungt

I går mannet jeg meg opp til endelig å kjøre økten som ble lansert av CrossFit natt til fredag. CrossFit Open er et aldri så lite høydepunkt hver gang, men også nervepirrende og litt ut av komfortsonen. Men jeg var klar, og økta kan dere se her.

Økten så slik ut:

10 runder

  • 8 ground to overhead (clean & jerk eller snatch) 29kg
  • 10 bare facing burpees

CrossFit Open er kvalifisering på veien mot CrossFit Games, hvor de aller beste skal konkurrere. Men det betyr jo ikke at disse øktene kun er for de beste. Mange CrossFit bokser kjører disse øktene som timer for oss som liker CrossFit, og det er ganske så kult å se at hele verden kjører den samme økten som deg selv.

The Open varer i 5 uker, og det annonseres ny økt hver fredag i disse fem ukene. Da har man frem til natt til mandag å kjøre disse øktene om man skal registrere de. Øktene er for alle ettersom det er mulig å skalere hver økt for å tilpasse nivå.

 

Ha en fin dag superstars! Nå skal jeg dømme søsteren min på økta jeg tok i går!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer