ALT I ETT PASTAGRYTE MED KJØTTBOLLER

Er du ute etter en middag som faktisk gjør seg selv må du se her. Denne alt i ett gryta med pasta og kjøttboller lagde jeg forrige uke, og oppskriften er hentet fra Linda Stuhaug sin Instagram. Hun lagde den med skinke, men jeg kjøpte kjøttboller med og uten chorizo. Sykt godt, enkelt og restemat til dagen etter. Denne må du prøve!

Ingredienser

oppskrift til ca 4-5 personer

 • ca. 500-600g kjøttboller
 • 200g pastaskruer, fullkorn (ev t glutenfri for min del)
 • 3 gulrøtter, i små terninger
 • 1 rødløk, grovhakket
 • 150g fersk spinat
 • 1 brokkoli, evt blomkål
 • 8 dl kyllingbuljong
 • 300g creme freshe
 • 150g ost, raspet
 • salt, pepper, sitronpepper

Slik gjør du:

Start med å ha buljong og og creme freshe i kasserollen. Rør ut og fyll på med pasta, gulrøtter, rødløk og spinat. La det småkoke under lokk i ca 12 minutter. Deretter tilsetter du kjøttboller, brokkoli og ost. La dette småkoke i 10 minutter for deretter å tilsette salt, pepper og sitronpepper. Evt bruk gjerne litt fersk basilikum om du har. (Sørg for at kjøttbollene er dekket under væsken i kasserollen, om ikke må du tilsette litt mer. Evt klem de godt ned uten å ødelegge de.)

Takk for super oppskrift Linda Stuhaug!

Og til dere som leser – ENJOY!!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer