UKAS INTERVALL OG FET SPILLELISTE!

Det er fredag og ukas INTERVALLER er klare! Ettersom jeg skal kjøre CrossFit Open økta  litt senere i dag må dere nesten løpe denne for meg. CrossFit Open er 5 ulike økter som blir annonsert hver natt til fredag i 5 uker, og nå er vi på økt 2. (20.2 heter den) Den ser spicy ut, og referat fra den kommer selvsagt litt senere. Forrige uke var det en skikkelig kondisjonsøkt, og du kan forresten se den her:

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

UKAS INTERVALL??

Oppvarming | viktig for å unngå skader

Det er viktig med oppvarming slik at du er god og varm i kroppen før du løper så start gjerne med å varme godt opp i 10-15 minutter. Noen trenger kanskje også lengre tid. Sørg for et par raske drag på slutten før du starter intervallene. Husk også at intervaller er korte og gjerne effektive økter så du skal litt opp i puls!

Hoveddel
  • 5 x (3×75/15 sek)
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
  • 2 % stigning
  • tempo, høy intensitet
Slik gjør du:

Ettersom jeg ikke har løpt denne enda er jeg usikker på farten min, men her skal du holde tempo oppe. Så høy intensitet hele veien ettersom det er korte intervaller. Så tørr å utfordre deg på puls og tempo på denne!

Start med å løpe 75 sek, hoppe av mølla i 15 sek. Dette skal du gjøre 3 ganger før du tar 2 min aktiv hvile. Repeter 3 ganger totalt.

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Ettersom mange har etterspurt en spilleliste kommer min favoritt her:

Følg meg gjerne på SNAPCHATTreningsfrue og YouTube HER.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer