DEILIG LUNSJ MED ET SMAKFULLT TIPS!

annonse ism. Enriched

Husker dere at jeg var i Ålesund for litt siden? Jeg ble nemlig invitert til å besøke familiebedriften til de som står bak merket ENRICHED som jeg har skrevet om tidligere. Familiebedriften har holdt det gående i generasjoner, og de holder til i fantastiske omgivelser i Sunnmøre, rett utenfor Ålesund .

Fabrikkbesøk til Ålesund og ENRICHED

Altså, wow for noen herlige mennesker! Det var ikke vanskelig å se lidenskapen de har for det de driver med. Jeg ble så gira etter besøket at jeg har nærmest har trippet om å skrive om produktet.  Produktet i seg selv er jo helt genialt, for her har de altså våget å tenke litt annerledes. Istedenfor de tradisjonelle kosttilskuddene har de valgt å ha fokus på et Omega-3 produkt som enkelt kan brukes i en families kosthold. Nemlig i maten vi spiser.

Ved å bruke 1 ss ENRICHED dekker du ditt daglige behov av Omega-3, og det er så enkelt å bruke produktet i en salat, en smoothie, over ristet brødskiver eller hva enn du måtte ønske. De kommer i tre ulike smaker sitron, basilikum og hvitløk, men akkurat nå er det basilikum smaken jeg har som favoritt! Test den over dagens salat med spinat og jordbær da vel! (Oppskrift litt lengre ned)

Oppskrift på lynrask salat med jordbær, avokado og spinat

 • spinat, fersk
 • jordbær
 • 1/2 avokado
 • 1/2 eple
 • cashewnøtter, usaltet
 • 1/2 ts chiafrø
 • 1 ss ENRICHED, basilikum

Slik gjør du:

Skyll spinaten, kutt den opp i mindre biter og kutt opp både avokado, eple og jordbær. Strø over chiafrø, cashewnøtter og avslutt med å toppe herligheten med 1 ss ENRICHED basilikum, evt. en annen smak om du ønsker det.

Jeg tror du vil bli overrasket over hvor faktisk godt dette er, for det å kunne bruke en dressing av Omega-3 høres nok kanskje rart ut for noen. Men jeg lover deg, dette er fantastisk godt og du kommer til å bli positivt overrasket. Enklere blir det ikke, og dette er genialt for også de minste!

Max elsker å stjele maten min, og han er flink til å smake på alt som er nytt. Jeg forsøker å variere på kosten så godt jeg kan slik at barna kan venne seg til nye smaker, variert kosthold og ikke minst få i seg den daglige dosen Omega-3- Det har jeg vært nøye på siden de var spebarn.

Hvorfor ENRICHED?

ENRICHED er Extra Virgin olivenolje fra Kreta kombinert med 33% høykvalitets torskolje fra Norge, og ved å bruke 1 ts om dagen vil du dekke dagsbehovet ditt for omega-3. Produktene kommer i 3 smaker: basilikum, hvitløk og sitron.

100% av fisken kommer til nytte, og torskeoljen som brukes kommer fra MSC sertifisert bærekraftig Norsk fiskeri. Du kan til og med legge inn batchnummeret som står på baksiden av produktet til å spore hvilken fiskebåt og område fisken har blitt fisket.

Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer som er viktige for at kroppen vår skal fungere optimalt. Kroppen produserer ikke selv fettsyrene EPA og DHA som er i omega-3, derfor er det også viktig at vi tilfører kroppen disse gjennom kostholdet ved å for eksempel spise fet fisk, ta kosttilskudd eller bruke ENRICHED som etter min mening gjør dette super enkelt!

Ønsker dere en fin dag!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer