NÅ ER JEG I GANG | UKAS INTERVALL I MOTBAKKE

Kneet begynner å bli bedre og bedre, og etter treningsøkten i går var det akkurat som om jeg glemte at jeg hadde vondt når jeg kjørte Goblet Squat med en 20kg kettlebell. Er så sykt glad for at det ser ut til å gå over, og i dag skal jeg feire med en aldri så liten motbakkeintervall på mølla. Jeg håper du er klar!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

UKAS INTERVALL??

Oppvarming | viktig for å unngå skader

Jeg prøver alltid å varme godt opp før en løpeøkt, og spesielt om det er på mølla med rask hastighet. Løper jeg ute kan oppvarmingen være rask gange og rolig jogg før selve løpeturen, men sørg i hvert fall for at kroppen er god og varm før du drar på. Ellers er det fort gjort med skader og vondter. Bruk gjerne 10-15 minutter i forkant.

Hoveddel

Del 1

  • 8×2 minutters drag med 1 minutt pause mellom hvert drag
  • 8 % stigning
  • 7-8 km/h

Del 2

  • 8×1 minutters drag med 30 sekunders pause mellom hvert drag
  • 8 % stigning
  • 9-10 km/h

Slik gjør du:

Du løper 2 minutter, og har 1 minutts pause før du løper 2 minutter igjen. Dette skal du gjøre 8 ganger, altså 8×2 min på 8 % stigning. Hastigheten kan du variere etter eget ønske, men har satt den på mellom 7-8 km/h. Neste del gjør du akkurat det samme, men her løper du i 1 minutt og har 30 sek pause. Dette skal også gjøres 8 ganger, og her har jeg satt hastigheten på 9-10 km/h. Sørg for å finne din egen hastighet, og klin til! Denne økta kjennes godt i låra!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Masse lykke til – you can do this!!

Følg meg gjerne på SnapchatTreningsfrue og YouTube HER. Ha en fantastisk dag alle sammen!

Fikk du ikke med deg siste episode av GARASJEDUELLEN anbefaler jeg deg å se den her:

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer