FØRSTE HYTTEHELG PÅ HAFJELL

annonse ism. Nøre Marint Kalsium

Hadde det vært opp til meg hadde jeg våknet opp på hytta hver eneste dag. Den roen og stundene med familien jeg får her er noe av det jeg setter mest pris på❤️ Vi henter oss liksom litt inn her på fjellet, og selv om helgen går fort har sesongen jo akkurat begynt!

Jeg var litt spent på skiføret, men det er masse snø og løypene er preppa så vi har dansa oss gjennom på skøyteski hele gjengen. Jeg henger jo etter gutta som et slips, men får bare terpe enda mer på teknikken så jeg i hvert fall klarer å holde følge. Men jeg må vel bare innse at slaget er tapt på å være en av de raskeste i skiløypa.

I går holdt eldstemann teknikkurs for meg, og selv om jeg har mye å lære er det gøy å se fremgangen år for år. Jeg begynte å skøyte for to år siden, så kan vel kalle meg en amatør??‍♀️ Merker at det er lenge siden kroppen har brukt disse musklene, og i dag våknet jeg opp skikkelig god støl. Digg!

Fysisk aktivitet er noe som preger hverdag vår, og det å kunne være fysisk aktiv sammen med familien er noe vi setter kjempe stor pris på alle sammen. Derfor er jeg også veldig opptatt av å sørge for at kroppen får det den trenger av søvn, restitusjon, mat, trening og tilskudd. Og det er her Nøre Marint Kalsium kommer inn i bildet.

Nøre Marint Kalsium for normal skjelett- og muskelfunksjon | med rabatt

For meg som ikke er noen ungfole lenger sørger jeg for at jeg får i meg kalsium hver dag, og jeg har brukt Nøre Marint Kalsium i snart et år. Marint Kalsium er et rent benpulver fra fersk, norsk laks, med naturlig kalsium – slik at kroppen er sikret normal skjelett- og muskelfunksjon.

Rabattkoden Treningsfrue30 gir deg nå 30% rabatt på Nøre, og produktet i seg selv er rimelig på pris. Bestill Nøre HER.

Skjelettet og musklene våre trenger kalsium for å opprettholde en normal funksjon, og i en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å spise så sunt og variert som vi kanskje ønsker.

Normal skjelett- og muskelfunksjon løses ikke bare med å få i seg kalsium, men krever ogå fysisk aktivitet og riktig kosthold.

Sterke bein og god leddhelse løses ikke bare med å få i seg kalsium, men krever også fysisk aktivitet og riktig kosthold.

Nøre Marint Kalsium er et reint beinpulver fra fersk, norsk laks, med naturlig kalsium. Fiskebein har de samme byggeklossene som i skjelettet vårt. I tillegg inneholder det vitamin D3 for et mer effektivt opptak.

Rabattkoden Treningsfrue30 gir deg nå 30% rabatt på Nøre, og produktet i seg selv er rimelig på pris. Bestill Nøre HER.

Sørg for å få dette jevnlig i posten hver måned slik at du kan opprettholde det daglige inntaket. Du kan når som helst velge å si opp avtalen, og produktet er rimelig på pris.

Anbefalt for oss over 30 år.

Ha en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer