HJEMMETRENING MED ENKLE ØVELSER!

Jeg får daglig henvendelser om trening hjemme, og spesielt mage, rumpe og lår. Derfor har jeg samlet et par økter til dere med video hvor dere kan trene disse musklene hjemme i stua.

Ellers må jeg tipse dere om JULEKALENDEREN min hvor vi prøver å være aktive gjennom hele julen ved å kjøre øvelser hver eneste dag. Dette er lavterskel slik at flest mulig kan bli med, og hver søndag frem mot jul lager jeg en morsom og inspirerende økt satt sammen av alle de øvelsene vi går gjennom hver dag. Vi er straks 1000 medlemmer i gruppa, men det er plass til deg også om du har lyst å bli med. Gruppen heter : AKTIV JULEKALENDER MED CAMILLA og du finner link HER.

Her kommer det noen økter du kan forsøke deg på denne uken:

MASSE LYKKE TIL!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer