NY TRENINGSREISE I 2020!

annonse ism. Jomfrureiser

Jeg måtte klype meg litt i armen da jeg satt føttene på Afrikansk jord for første gang i slutten av oktober. Tanken på å vite at man er helt nede i Etiopia var ganske så surrealistisk når vi mellomlandet der før flyet gikk videre til Tanzania, nærmere bestemt Zanzibar. Dette er opplevelser og minner jeg kommer til å ta med meg for resten av livet og det blir ikke siste gang jeg gjør dette for å si det sånn!

Bli med på Simen og meg på treningsreise til Mexico i 2020!

Etter en suksess av en treningsreise til Afrika har Simen og jeg bestemt oss for å arrangere nok en tur til neste år. Reisen går til fantastiske Mexico, nærmer bestemt Cancun. Du kan lese mer om turen HER, og datoene er 11.-23. oktober 2020. Det ble fort fult opp forrige gang så hver rask om du har lyst til å være med! Kanskje dette er en fin julegave til deg selv??

 

Møt nye mennesker på en helt annen måte

Det å dra på treningsreiser må jo være den perfekte måte å oppleve verden på, trene på, bli kjent med nye mennesker og ikke minst gå litt ut av komfortsonen. For jeg vet av erfaring at mange kan synes det er skummelt å reise alene. Men jeg skal si deg at den frykten er borte med en gang du setter din fot på Gardermoen og møter gjengen du skal reise med. For makan til inkluderende friskuser har jeg ikke opplevd.

Les mer om turen vår til MEXICO i 2020 – vi har åpnet opp for bestilling HER.

Hva sitter jeg igjen med?

Etter en slik tur sitter jeg igjen med utrolig mange gode minner, opplevelser og fine mennesker som jeg uten tvil kommer til å holde kontakten med. Flere av de har allerede ytret et ønske om å bi med til neste år, så jeg håper jo selvfølgelig at jeg ser mange av de igjen.

Det å trene to ganger om dagen inkludert med opplevelser, nye steder og god mat er en fantastisk fin måte å reise på, og jeg ble virkelig bitt av basillen til å oppleve mer av verden. Egentid, nye bekjentskap og ikke minst ny inspirasjon til å reise hjem med masse treningsglede. Dette har vært en fantastisk opplevelse!

Zanzibar, Tanzania

Turen vi hadde tidligere i år bestod av 9 hele dager (+ 2 reisedager) til Tanzania, Zanzibar. Vi bodde på en resort helt i sør, nærmere bestemt Kizimkazi. Var så heldig å bo tett på lokalbefolkningen, og var langt vekk fra andre turistområder. En fantastisk opplevelse med to treningsøkter hver dag, utflukter annenhver dag og bare kos og god stemning de andre dagene.

Jobben til Simen og meg var å trene denne fantastiske gjengen to ganger om dagen, hvor fokuset var spenst, hurtighet, intervall, egen kroppsvekt, CrossFit, HIIT økter, minibands, bootcamp, teamwork, handstand, yoga og mye mer. Utrolig gøy erfaring som jeg så absolutt tar med meg videre. Gleder meg allerede til neste års treningsreiser som bl.a. blir i Mexico rundt oktober 2020.

Nærmere dato kommer om ikke lenge så følg med. Det ble veldig fort fult på forrige tur, og vi måtte utvide med noen ekstra plasser for å få alle med! Så det er litt førstemann til mølla prinsippet her!

(Jeg har ikke fått betalt for å skrive om dette, men ettersom jeg var leid inn som treningsinstruktør på reisen er det bedre å være på den sikre siden med tanke på merking av reklame i dette innlegget.)

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer