JEG KAN NESTEN IKKE TRO DET ER SANT!!

annonse for egen bok

Endelig er dagen her, og jeg har gledet meg utrolig mye til å fortelle dere om prosjektet jeg har jobbet med i hele høst. Det har ikke bare vært enkelt å holde dette for meg selv, men nå er BOK nummer 2 altså ferdig, sendt til trykken og klar for å havne i din treningsbag for å motivere deg inn i det nye året!!

Jeg har skrevet TRENINGSDAGBOKA og den finner du HER! Kjøp gavekort på boken før jul! Den kommer for trykk 8 januar, men kan selvsagt forhåndsbestilles!

Resultatet ble etter min mening helt rått (…om jeg skal få si det selv), og jeg håper og tror at dere kommer til å digge den like mye som meg. For er det noe jeg har manglet de siste årene så er det en treningsdagbok hvor jeg kan logge øktene mine, hente inspirasjon og motivere meg på de litt tyngre dagene.

Hvorfor bør du føre en treningsdagbok? 

I samarbeid med Egmont, forlaget mitt, har jeg fått muligheten til å lage noe jeg selv har sett etter og ønsket meg lenge – nemlig «den ultimate treningsdagboka». En treningsdagbok som både motiverer og inspirerer, samtidig som den hjelper deg å strukturere treningen din – slik at du enkelt kan holde oversikten og igjen gjøre det lettere å nå de målene du setter deg. Store hårete mål, men også de ukentlige små målene som faktisk få meg på trening.

Treningsdagboka gjør det enkelt å trene smart og effektivt – noe jeg er helt avhengig av i min periodevis travle hverdag. Den er også fylt med en god dose girlpower, som er ment for å heie på deg, uansett hvor du måtte befinne deg på din treningsreise. Det er lite som slår følelsen av å se en gjennomført treningsøkt, svart på hvitt, de dagene treningsmotivasjonen er på bunn og kroppen kjennes seig. Eller gleden over å se tilbake på fremgangen du har hatt i treningen din og når du endelig når et mål du har jobbet med å nå lenge.

Hva får du i Treningsdagboka?

Jeg har lagt inn tips og inspirasjon til blant annet enkle hjemmetreningsøvelser, intervaller, oppvarming, øvelser med minibands og crossfitøkter. På denne måten håper jeg du kan bli inspirert til å prøve ut nye treningsformer, få varierte treningsøkter og generelt oppleve treningsglede -og mestring. Som en bonus har jeg også fått noen av de jentene jeg ser opp til for treningsinspirasjon til å komme med sine favorittøkter, og nå gleder jeg meg bare til å få boka i posten sånn at jeg kan prøve de ut selv!   

Det er også satt av godt med plass til å loggføre øktene dine – enten du trener styrke, Crossfit eller kondisjon. Loggføringssystemet er også lagt opp slik at du enkelt kan følge med på hva som er den optimale belastningen og intensiteten på øvelsene og øktene du kjører. Både for å pushe deg seg – og å måle egen fremgang.
Sist men ikke minst har jeg lagt inn noen nye og noen gamle favorittoppskrifter til sunn og digg hverdagskos – bare for å gjøre treningsdagboka helt komplett!

Etter å ha prøvd alt fra kjedelige Excel-ark til rotete mobilnotater har jeg til slutt falt på at den beste og morsomste måten å logge treningen min på, er en god gammeldags treningsdagbok i papirform. Boka er med ringperm og har en praktisk størrelse som gjør at den enkelt får plass i treningsbagen din.

Årets JULEGAVE til noen du er glad i?

Som dere skjønner er jeg utrolig stolt og fornøyd med resultatet. Og jeg er helt overbevist om at Treningsboka vil gjøre treningshverdagen din morsom, motiverende, oversiktlig og effektiv. Tagg gjerne meg eller #treningsdagboka i innleggene dere legger ut på Instagram også! Så kan vi heie og motivere hverandre sammen!

Treningsdagboka kommer for salg 8. januar, men kan selvfølgelig også forhåndsbestilles helt frem til 2. januar om du ønsker den (et gavekort på boken) under juletreet til noen du er glad i. Med en pris på kr. 249,- vil jeg si at dette er den ultimate julegaven til venninner, mødre, tanter, søstre eller gode kollegaer!

Du finner gavekortet på TRENINGSDAGBOKA HER!

En real kick start på det nye året!

Juleklem fra Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer