TRENINGSØKT GJORT PÅ UNDER 30 MIN!

Desember er en fin måned, og jeg stiller klokka 07.00 hver morgen for å rekke kaffe og Julekongen med Max. Jeg setter så utrolig pris på slike morgenstunder, og gutta er så rolige på morgenen så det blir er en myk start for oss alle.

Dagens kalenderlapp var «at vi skal spille NHL alle sammen«, så jeg er nødt til å prøve meg som hockeyspiller på Playstation i kveld. Vi har valgt en aktivitetskalender til gutta, og jeg sørger for at lappene som finnes i de ulike lukene passer med den dagen de skal åpne, så det er mulig det blir litt endringer underveis slik at vi faktisk kan fullføre det vi har sagt vi skal.

Men se lenger ned for en digg TRENINGSØKT!!???

Dagens treningsøkt; kan gjøres alene eller sammen med partner

Men, jeg har vært på trening i dag, og ettersom økta var for bra til å ikke deles med dere kommer den her. Øvelsene kan selvsagt byttes ut, og jeg setter opp noen forslag på alternativer på et par av øvelsene. Kjør den alene eller sammen med en partner, gjerne litt konkurranse dere imellom. Det kan bli en morsom utfordring!

20 eller 30 runder på tid

  • 5 wall balls
  • 3 handstand pushup
  • 1 power clean (skal være tungt)

Time cap: 35 min

Slik gjør du:

Her har du 35 minutter til å klare å fullføre økten. Om du kjører 30 eller 20 runder er selvsagt helt opp til deg, og det samme gjelder vekten du skal ha på stanga. Jeg kjørte 60kg, men som sagt det er ikke alle som klarer en power clean og da tenker jeg følgende alternativ:

20 eller 30 runder på tid

  • 5 wall balls
  • 3 push ups, evt pike push ups (se den her)
  • 1 knebøy/frontbøy (skal være tungt)

Som nevnt over har du 35 min på å fullføre 30 eller 20 runder, opp til deg selv hva du ønsker å gå for. Sørg for god oppvarming i forkant av økta, og gi full gass. Jeg elsker slike økter, og jeg kom inn på 30 runder på 23 min og 4 sek.

LYKKE TIL!!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer