DETTE GIR MEG MOTIVASJON PÅ TRENING!

annonse Polar

Er det flere enn meg som blir motivert av å ha en pulsklokke på armen? Jeg har vært trofast Polar bruker i flere år, og fikk min første klokke for over 6 år siden. Jeg kan med hånden på hjertet si at det har gitt meg utrolig mye treningsmotivasjon de siste årene, og klokka har vært en stor bidragsyter til at jeg har lært enda mer om treningen min, pulssonene mine, men også viktigheten av søvn. En pulsklokke er så mye mer enn bare en klokke, og brukes den riktig kan det også være utrolig lærerik i forhold til treningen din.

Det er ikke alltid man trenger å investere i den dyreste pulsklokka i butikken. Det er utrolig mange versjoner å velge mellom, men sørg bare for å finne den som passer deg og ditt behov. Polar har vært lenge i gamet og de kan klokker!

Polar Ignite | rå på pris og utrolig brukervennlig

I dag skal jeg snakke litt om Polar Ignite. En enkel, brukervennlig, rimelig og fin klokke som jeg har brukt i en lengre periode! Det å få så mange funksjoner inn i en klokke til kun et par tusen er veldig bra, og Polar Ignite leverer så mye mer enn forventet. Du får MYE klokke for pengene, for ikke å snakke om all motivasjonen som kommer med på kjøpet.

Er du interessert i klokken kan du se mer HER.

Er det noe jeg har begynt å ha fokus på så er det søvnen min. Jeg vet jeg har mye å hente på søvnkvaliteten med tanke på overskudd, restitusjon og energi. Med Polar Ignite er det ingen problem å holde oversikten over min egen søvn ettersom den har automatisk sporing av søvn kombinert med nattlig restitusjon. I tillegg har den en innebygd treningsveileder sammen med en guide til pusteøvelser for de som måtte trenge det. Hva er det denne klokken ikke har sier jeg bare!

Hva inneholder Polar Ignite?

Klokken har selvsagt innebygd pulsmåling på håndleddet (kan også bruke eksternt pulsbelte om ønskelig), innebygd GPS og ikke minst alle de ulike sportsprofilene som også de dyrere klokkene har. Det er fint å kunne stille inn hva du faktisk trener, og det kan også være smart å sette seg inn i flow.polar.com. Her stiller du inn alt av innstillinger vedrørende dine pulssoner, ønskelig aktivitetsnivå, kjønn, vekt osv. Men det hører selvsagt også med en genial app (polar flow) som holder styr på treningen din etter at det er registrert.

Den laster du ned på telefonen din slik at du holder styr på trening, søvn og hvile. I tillegg er det utrolig motiverende å koble den til Strava om du er et konkurransemenneske som meg. Her kan nye og gamle rekorder slås, du kan se hva andre løp samme runde på og du kan like og kommentere andres løpeøkter for å bli enda mer motivert selv. Jeg heter Camilla Aastorp Andersen på STRAVA om du vil følge meg der!

  

Klokken veier nesten ingenting og er brukervennlig til alle anledninger

Klokken veier 35 g så du merker ikke at du har den på handleddet ditt, i tillegg er den vannfast og ekstremt lekker. Fungerer til hverdag som fest, og du får den i ulike farger.

Batteriet er overraskende bra, og den skal fungere opptil 17 timer med trening, noe som er ekstremt bra for en klokke til den prisen. Om ønskelig kan man koble klokken til mobilen, men selv foretrekker jeg å ha det kun som en aktivitetsklokke.

Klokken har i tillegg en skritteller som for mange kan være veldig motiverende. Hva med å sette deg som mål å få til 10.000 skritt hver dag? Det å bli mer bevisst på dette vil også hjelpe til med den daglige motivasjonen, og kanskje kan det være en mulighet til en liten konkurranse med kollegaer? Flest skritt på en uke?

Klokken leverer gang på gang, og denne kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Jeg løper mye, trener mye styrke og CrossFit og bruker denne klokken til alle anledninger.

Er du interessert i klokken kan du se mer HER. Sjekk gjerne min Instagram; Treningsfrue for GIVEAWAY på klokka også!

Spør om du lurer på noe!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer