GLUTENFRIE SJOKOLADEKULER TIL JUL?

Det nærmer seg jul, og jeg har så vidt begynt å tenke ut hva slags kaker og gode saker jeg skal lage. Disse sjokoladekulene var en favoritt i fjor så de skal jeg absolutt lage igjen. Kan gjøres GLUTENFRIE med glutenfrie havregryn så for meg er det en absolutt bonus! Oppskrift finner du under!

Oppskrift på (glutenfrie) sjokoladekuler

ca 20 stk

 • 1 dl havregryn, glutenfrie om ønskelig
 • 1 dl mandler
 • 1 dl dadler u/stein
 • 2 ss kakaopulver
 • 1 bit kakaosmør (kan sløyfes)
 • 2 ss små kakaobiter, rå sjokolade 
 • 3 ss kald kaffe
 • 2-3 ss cocosa kokosolje

Slik gjør du:

Havregryn og mandler kjører du i blenderen før du mikser dadlene sammen. Deretter tar du alt i en bakebolle og blander sammen kakaopulver, raspet kakaosmør (kan sløyfes) og kakaobiter (kan evt bruke vanlig sjokolade som raspes i små biter), kald kaffe og cocosa. Bland dette godt sammen og rull de til små kuler. Deretter ruller du de i kokos og legger de i en boks som du putter i fryseren. De kan oppbevares i fryser og kjøleskap. Lykke til!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer