KLAR FOR Å SVETTE LITT?? UKAS INTERVALLER!

Skulle gjerne spilt sangen til Herman Flesvik «Det er fredag» i dag, for jeg elsker fredager! Denne helgen skal jeg på en CrossFit samling så det skal bli moro å trene sammen med flere. Lover å legge ut jevnlig på Instagram stories og Snapchat. Ellers er det Vixen Awards i kveld, og det er jo bare helt utrolig at jeg er i finalen i år også. Tusen takk til alle stemmer der ute, dere er helt fantastiske? Ikke verst å være med i gamet selv etter 7 år i bransjen, og jeg er så glad og takknemlig for å kunne jobbe med trening og motivasjon.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

Jeg gikk og løp rolig de første 10 min før jeg løp et part raske drag før jeg startet. Noen trenger kanskje så mye som 15-20 min til oppvarming, men det er veldig individuelt. Ta deg tid til å varme opp, og finn samtidig noen gode spillelister! Viktig å ha med seg hodet på slike økter som dette.

Hoveddel

  • Intervaller: 3, 5, 3, 5, 3 hvor 5 min dragene løpes som 45×15 sek.
  • Pause: 2 min pause (aktiv hvile) mellom dragene
  • Stigning 2%

Slik gjør du:

Denne er kul, og her varierer du både lengden for hvert drag, men også intervallene. Første draget er på 3 min, deretter tar du en pause på 2 min hvor du går/småløper på mølla. Sørg for å ikke falle altfor lavt ned i puls under pausene. Så løper du 5 min hvor du deler opp med å løpe 45 sek, pause (hoppe av mølla) i 15 sek x 5. Totalt 5 min. Deretter tar du en pause på 2 min med aktiv hvile. Slik holder du det gående annenhver gang til du har løpt alle dragene.

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

Ønsk meg lykke til på Vixen så snakkes vi snart igjen!

Camilla♥

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her.

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer