SAFTIGE MOTBAKKEINTERVALLER!

I dag hadde jeg aldri kommet meg på trening hadde det ikke vært for Amelie. Intervaller er tungt å løpe alene, og det krever litt ekstra av meg å faktisk dra for å løpe litt. Snart begynner jeg å løpe litt ute igjen også, men der er kanskje terskelen enda litt høyere. Jeg vet ikke helt hvorfor ettersom jeg vet at følelsen av å løpe ute er fantastisk, men jeg tror det har noe å gjøre med at jeg på mølla kan måle resultatet. innimellom er det det som skal til for å gi meg litt ekstra motivasjon. Hva tenker du?

Dagens økt gikk fort, og en 4×4 er helt fantastisk når man kan dele den opp i 45/15 sek. Det gir meg masse boost og jeg tørr å satse litt. Kunne nok dratt meg litt høyere på stigningen, men jeg må venne hodet til å løpe i motbakker. Så stein for stein, uke for uke.

   

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

I dag hadde jeg ikke all verden med tid, men fikk gått og løpt i 10 minutter før jeg startet. De siste 2 min løp jeg på stigningen jeg skulle ha og nesten den farten jeg skulle løpe i. Følte meg god og varm ved start så turte å satse litt ekstra i dag.

Hoveddel

  • Intervaller: 4×4 fordelt slik; 45/15 sek pr drag x 4
  • Pause: 1 min aktiv hvile mellom hvert 4 minutt
  • Stigning 5 + 5,5 + 5,5 + 6% (målet var å øke med 0,5% stigning på hvert drag, men etter andre turte jeg ikke å øke på.
  • Hastighet: 12 km/h
  • Intensitet: Høy
  • Distanse totalt: 5 km

Slik gjør du:

Dette var en helt fantastisk intervall, og til dere som sliter med knærne er ofte motbakke veldig bra. Løp 45 sek på og 15 sek av 4 ganger for så å ta 1 min aktiv hvile. For hvert drag på 4 min var målet å øke stigningen med 0,5%. Løp denne som en 4×4 og du er ferdig på 19 minutter! Magisk start på dagen spør du meg! Glemte musikk i dag, men det gikk allikevel fint.

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

Camilla♥

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her.

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer