GIKK PÅ TRYNET PÅ DAGENS INTERVALLER

I dag kjempet jeg meg virkelig på trening ettersom det har vært noen uker siden sist. Jeg fikk faktisk helt sjokk når jeg tittet i treningsdagboka mi, for der stod siste treningsøkt 12 februar? Men sånn er det innimellom, og ettersom vi holder på å åpne egen Crossfit boks er det kanskje ikke så rart at det går mye tid på akkurat det. Dagens intervaller var uansett skikkelig kule, og selv om jeg nok tok i litt for hardt greide jeg å fullføre 2 av 3 planlagte runder. Neste gang har jeg den!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Høyintensive intervaller

Oppvarming

15 min oppvarming 2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og noen raskere drag på slutten for å få beina i gang. Det kan lønne seg å bruke litt tid på oppvarmingen slik at du ikke bruker så altfor lang tid på å komme opp i puls. Greit å få en flying start ikke sant?

Hoveddel

  • 3 runder av 11 x 30sek/15 sek
  • 3 min pause mellom hver runde
  • 2 % stigning
  • Her skal du helst opp i høy sone 4, lav sone 5 så det betyr høy intensitet
  • Jeg testet 15 km/h men røk på en smell etter 2 runder, altså 22 drag.

Slik gjør du:

Her løper du 30 sek før du tar 15 pause. Dette skal gjøres 11 ganger på første runde. Deretter tar du 3 min aktiv hvile og kjører på med akkurat det samme. Repeter 3 runder totalt. Dette skal være en hard intervall så sørg for å komme deg opp i puls og kjenn på mestringen!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer